Pastisseries PALLARÈS  

Fa gairebé 50 anys que els pastissers Pallarès fan delejar el paladar de tots els veïns del barri amb la seva dedicació a l'art de la xocolata, guanyant-se al mateix temps el reconeixement del sector per al seu mestratge de tradició familiar.

El seu fundador, Venanci Pallarès, va néixer a la localitat de Das (Girona) l'any 1947 i, després de treballar durant una temporada a diverses pastisseries de reconegut prestigi, l'any 1970 va emprendre el projecte d'obrir el seu propi obrador amb el suport inestimable de la seva senyora Ana Maria. Després de quatre dècades, Pastisseries Pallarès s'ha consolidat com una de les referències més importants del sector tant a la nostra ciutat com a tot l'àmbit nacional i internacional, portant més enllà de les nostres fronteres l'èxit de la feina ben feta.

De fet, compta amb reconeixements com la Carta de Mestre Artesà Alimentari (21/09/1993), Gremi Provincial de Pastisseria i Confiteria de Barcelona-Mestres Pastisser (28/05/1985), Gremio de Artesanos de Confitería y Pastelería de Vizcaya (11/02/1985), Diploma de Honor a la Pastisseria Pallarès a Alimentaria 1978, II Concurso de escaparates - 1r premi (Ana Maria Arnaiz), Diploma de Honor y Medalla de Bronce al Equipo Obrador de la Pastisseria Pallarès en Alimentaria 1978, Diploma de honor - medalla de oro (Alimentaria 1980), 2º Copa italiana del dolce (1982), Ecole gastronomique - cours practique (1996), Diploma de Honor y Medalla de Oro en el Certamen Nacional de Pastelería y Confitería (1979), Concurs d'aparador de Tastavins Catalunya (1982),...

Des dels seus començaments, les Pastisseries Pallarès s'han destacat per la qualitat i originalitat dels seus xocolates, bombons, pastissos i rebosteria, cercant sempre la innovació i les noves sensacions de sabors i aromes així com mantenint creacions tradicionals. Les botigues són el centre indiscutible de les festivitats: Nadal, Reis, Sant Joan, Tots Sants,... i especialment a l'epoca de Pasqua. En aquest sentit, han construït veritables obres d'art (moltes d'elles es recullen en imatges al Museu de la Xocolata) com màquines de tren de dimensions gairebé a escala real, la maqueta olímpica en commemoració de Barcelona 92 (prop de 50 metres quadrats), la safata de pastes de té més gran del món, i un llarg etcètera. Aquesta vocació es manté inspirant-se en personatges d'avui dia i sobre tot en els que surten per televisió.

Actualment, Jordi Pallarès, membre de la segona generació de la família, manté viu l'esperit de les pastisseries amb la seva professionalitat i dedicació constant, sorprenent dia a dia als seus clients amb noves i delicioses creacions.

Contacte

Urgell, 169
08036 Barcelona
T. 93 453 26 22

Entença 175
08029 Barcelona
T. 93 430 89 35

FACEBOOK

Horari
Horari comercial
Productes i Serveis

Pastisseria

    Pastisseria dolça i salada
    Bomboneria
    Regals i aperitius


  

Fotos

Mapa 
 
 
Pastisseries PALLARES | Pastisseria | Bombons | Barri Eixample Esquerra | Zoomin.es